Index

   Boten

     - Boumans Sloep

     - Marlin 515

     - Boumans 270

     - Toebehoren

   Grijs Kenteken

   Milieutechniek

   Reclame

   Meubels

   Badkamers

   Contact

  Boumans Sloep

De Boumans Sloep 515 is een veelzijdige boot waarmee men probleemloos kan watersporten tegen lage onderhoudskosten en afschrijvingen.
Deze boot ontstijgt het niveau van de gewone open toer- of visboot, zowel qua uitstraling als degelijkheid (CE gecertificeerd, module B).
Hij valt echt in de categorie sloepen. Toch heeft hij ook hanteerbare afmetingen en een laag gewicht. Hierdoor is de boot makkelijk trailerbaar en is te water gaan een fluitje van een cent.
De boot heeft overvloedige bergruimte onder de banken en in voor- en achteronder, verder een keurige afwerking en een oersterke constructie. 

De Boumans 515 wordt geheel in eigen beheer gemaakt en afgewerkt, waarmee de hele productieketen in één hand is. De kleur is vrij te bepalen, zonder meerprijs.

Maten (LxBxD): 5.00 x 1.92 x 0.30
   
Standaard
uitvoering:
Houten stuur, stuurinrichting, schakelpaneel, RVS scharnieren, RVS sluitingen, RVS kikkers, Stootrand, Vlag met vlaggenstok en houder.
   
Opties: Zitkussenset, Rug kussenset, Kabelaring met RVS eindkappen en RVS steunen, Tafel, Zonnedek met kussens, Spoelbakje, Gascomfort, Buiskap met Regenzeil, Zwemtrapje, Mogelijkheid tot slaapgelegenheid voor twee personen, Chemisch toilet, Zwemplateau, Koelbox.

  

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

 

     
     

Copyright © 2010 Boumans Polyesterbedrijf V.O.F.